Η Πολύτιμη Τρούφα είναι μια ομάδα με σκοπό την αγορά και πώληση εποχιακής τρούφας, εκπαίδευση σκύλων τρούφας, εκτιμήσεις χωραφιών για καταλληλότητα, εγκαταστάσεις φυτειών και συμβουλευτική - καλλιεργητικές φροντίδες φυτειών που ήδη υπάρχουν (αποδοτικών και μη), ταυτοποίηση καρποσωμάτων υπογείων μυκήτων, εκτίμηση μυκόρριζας και ποσοστού επικισμού στο φυτό, ριζοπότισμα και βελτιωτικές φροντίδες για υπάρχουσες καλλιέργειες.

 

Συλλέγουμε τις καλύτερης ποιότητας τρούφες για να εξυπηρετήσουμε ακόμα και τις ποιο μεγάλες απαιτήσεις των πελατών μας. Η άψογη ποιότητα καθώς και η προσεκτική μεταχείριση του προϊόντος υπόσχεται την διατήρησή του αρώματος και της φρεσκάδας της τρούφας ακόμα και 30 ημέρες μετα τη συλλογή του.

 

Είμαστε πολύ περήφανοι για το εύρος των πελατών μας, που κυμαίνεται από διακεκριμένους Chef έως και λάτρεις του γκουρμέ φαγητού. Εξυπηρετούμε τις απαιτήσεις τους με την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων μας και την ταχύτατη αποστολή τους. Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Είμαστε αφοσιωμένοι στα υψηλά στάνταρντ τόσο της φροντίδας όσο και της συσκευασίας των προϊόντων μας. Σας εγγυόμαστε μια αξέχαστη θεϊκή γαστρονομική εμπειρία. Είμαστε κοντά σε μικρούς διανομείς και ανεξάρτητους λάτρεις του είδους από το πρώτο βήμα μέχρι και το τελευταίο.

Έχοντας δημιουργήσει μια δυναμική ομάδα, βασισμένη σε μια άλλη φιλοσοφία συνεργασιών και ανταποδοτικού οφέλους προς όλες τις πλευρές, βασιζόμενοι πάνω στην Ισπανική φιλοσοφία (που οδήγησε την Ισπανία αυτή τη στιγμή στην κορυφή της παγκόσμιας παραγωγής) σας προκαλούμε να τολμήσετε κάτι νέο, κάτι διαφορετικό για τα ελληνικά δεδομένα ως τώρα!

 

Μη διστάσετε να μας "ενοχλήσετε" τηλεφωνικώς ή μέσω email ή μηνύματος.

 

 

 

Edgar Frisch -  Chief Μarketing Οfficer

 

Τάσος Παπαλιάς – Κυνήγι και πώληση τρούφας, επιστημονικη διαχείριση της ολοκληρωσης της εκπαίδευσης τρουφόσκυλων με πρόσθετη βοήθεια των νέων κουταβιών και με τον μιμιτισμό.

 

K: 6947517757

© 2017  All rights reserved by Precious Truffle